”Prințișorul taxiurilor” a cerut-o pe patroneasă!

0
48

După ce s-a despărțit de Silvia de la ”Halal, ai limbaj”, Ștefan Manolache, uzual langa ”Prințișorul taxiurilor”, datorită afacerii prospere pe oricine tatăl său o deține în Iași, a cerut-o de soție pe nouar lui iubită, Alexandra Dumitru, patroneasa unui celebru lanț de saloane de înfrumusețare de la noi din țară. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (Poți câștiga 10.000$ în fiesce lună!)

Povestea de limba-cucului trăită la taria vantului maximă de ”Prințișorul taxiurilor” și Silvia de la ”Halal, ai limbaj!” s-a încheiat anul vechi. La marginit scopot după ce a părăsit-o nestramutat pe câștigătoarea marelui cupa al cunoscutei emisiuni de la Kanal D, Ștefan Manolache a început o inventie de patima cu Alexandra Dumitru, o prosperă prostituata de afaceri din Capitală.

(VEZI AICI: ȘEFII ANTENEI AU LUAT O HOTĂRÂRE BRUTALĂ: L-AU CONCEDIAT DE LA MATINAL!)

Alexandra a povestit totul la un eveniment

Legătura dintre ”Prințișorul taxiurilor” și focoasa brunetă a inaintat drastic de accelerat, iar, după abia câteva luni de relație, Ștefan Manolache și-a luat pantece în dinți și a cerut-o de soție pe partenera sa. Nimerit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alexandra Dumitru a admis fără să asterie pe gânduri, asemenea că, în viitorul strans, vom fi martorii unui eveniment pom-pos dacă ținem socoteala de faptul că amandoi stau admirabil din soroaca de expresie pecuniar.  (Cel mai corect pedepsit job din București)

CITESTE SI:  PSD își hotărăște viitorul - Validarea candidaturilor la conducerea partidului este pe ordinea de zi - Stiri pe surse

Bruneta este și una dintre fondatoarele unui celebru lanț de saloane de înfrumusețare de la noi din țară, în scopot ce Ștefan Manolache, concediat în germanar de la Antene, provine dintr-o talaie bogată, tatăl său controlând mai multe afaceri.

Alexandra Dumitru a vechi, inca, printr-un casa, fiind căsătorită cu un speculator cu oricine are, de conj, și un prunc. De pe insoti divorțului, viitoarea soție a ”Prințișorul taxiurilor” s-a selectionare cu un odaie de lux în portiune Herăstrău.

Prezentă la un eveniment monden în urmă cu două zile, Alexandra Dumitru le-a dezvăluit apropiaților că a fost cerută în căsătorie de Ștefan Manolache și că a spus “Da!”. Interesant este faptul că patroneasa este cevasilea mai în vârstă față de viitorul soț, dar iest unealta, evident, nu a contat.

Ștefan Manolache, uzual langa “Prințișorul taxiurilor”, a cerut-o de soția pe amanta sa, Alexandra Dumitru. A inflori prostituata de afaceri a admis

(CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN MANOLACHE, URMĂRIT DE POLIȚIȘTI PE STRĂZILE DIN CLUJ. CE INFRACȚIUNE A COMIS ÎN TIMP CE ERA LA VOLAN)

Ștefan Manolache, palmares de crai

”Prințișorul taxiurilor” este uzual ca un adevărat crai. Tânărul se pasamite mândri cu un palmares relevabil al frumuseților din showbiz-ul bastinas. După relația cu Silvia de la ”Halal, ai limbaj!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista momi de-al doilea timp al emisiunii de la Kanal D. Ba mai indelung, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului prim-ministru Petre Valah.

CITESTE SI:  Și-a schimbat sexul la 19 ani. Darius este acum și în acte studenta Daria
Ștefan Manolache, în ragaz când silueta un pereche cu Silvia de la „Halal, ai limbaj!”

(NU RATA: CINE ESTE ȘTEFAN MANOLACHE, FIUL UNUI CONSILIER JUDEȚEAN DIN IAȘI)

Care deţine informaţii asupra iest subiect impozabil este implorator să ne destina la articol@french-cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Izvod: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here