Răzvan Botezatu, îngenuncheat de suferință. A stat de vorbă cu medicii și a primit vești triste

0
23

Răzvan Botezatu trece printr-o perioadă foarte grea. Aflat în spital, unde a stat de vorbă cu medicii, el a primit vești triste. Iar în urmă cu câteva ore, fostul prezentator a transmis un mesaj emoționant, la care fanii săi nu au rămas indiferenți.

Bunica lui Răzvan Botezatu, în spital după ce a făcut stop cardio-respirator

Răzvan Botezatu s-a întors de urgență în România, după ce bunica lui a suferit un stop cardio-respirator și a fost internată la Terapie Intensivă. După trei zile de tăcere, prezentatorul a făcut publice câteva mărturisiri în timp ce se afla în salonul în care se află mamaia sa, care, din nefericire, este imobilizată la pat în cea mai mare parte a timpului. Mai mult, el trebuie să se întoarcă peste patru zile în Germania, unde are de susținut un examen important. Ulterior, va reveni în țară, la Constanța ca să aibă grijă de bunica lui.

“🙏🏻Mamaie e un pic mai bine, a mancat, i-am facut masaj, mai ramane saptamana asta internata in spital. De la atacurile cerebrale si operatia de la picior nu prea mai poate sa isi coordoneze corpul si sta mai mult imobilizata la pat. Eu trebuie sa ma intorc sambata (n.r.: 20 iulie) la Berlin ca am un examen important, iar apoi revin la Constanta. Nu prea am mai postat nimic, ca am fost pe drumuri toata ziua prin Constanta. Va multumesc pentru sustinere si mesaje! Va pup! 😘”, a scris Răzvan Botezatu pe rețelele de socializare.

CITESTE SI:  Mugur Isărescu are o propunere inedită cu privire la tezaurul de la Moscova: 'Este istoria totuşi a 92 de tone de aur în monedă' - Stiri pe surse

“Multa sanatate bunicai si sa stii ca, din acest moment, ea nu mai poate sta singura”, “Doamen ajuta! Nu-mi gasesc cuvinte pentru momente ca acesta!! ”, “Multă sănătate… Mai rar așa nepot care își iubește mamaia… Felicitări!!! Sănătate multa…” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea fostului prezentator.

Momentul de cumpănă a avut loc în urmă cu trei zile. Tot atunci, Răzvan Botezatu a împărtășit apropiaților și fanilor ceea ce se întâmplă cu bunica lui: “(…). Starea ei de sănătate s-a agravat foarte mult în ultima lună… si mi-e tare frică să nu o pierd pentru că a fost ca o a doua mamă pentru noi. 😢Suntem în drum spre ea la Constanța! Doamne ajută să fie bine! 🙏🏻”.Sursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here