Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” »» Pariem inteligent pe fotbal pentru profit!

0
61

Biletul Zilei de ieri a fost „verde”. Am pariat pe victoria Sevilliei în duelul cu Rayo Vallecano (scor 5-0), pe minim două goluri în retuurul semifinalei Cupei Italiei dintre Atalanata- Fiorentina (scor 2-1) și pe calificarea Viitorului în finala Cupei României în finala în fața Craiovei (scor 2-0, 4-1 la general).

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League, unde Liverpool va primi vizita celor de la Huddersfield. Diferența de valoare este evidentă, dar ne așteptăm la prudență din partea „cormoranilor” pentru care doar victoria contează. Pariem pe cel mult 5 goluri în meci.

A doua selecție vine de la duelul din Ligue 1 dintre Bordeaux și Lyon. E un meci care promite spectacol și pariem pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Portugalia de la duelul dintre Rio Ave și FC Porto. Trupa lui Sérgio Conceição nu-și permite pași greșiți, aflându-se în lupta pentru titlu, motiv pentru care vom paria „2” solist.

CITESTE SI:  Scaunul folosit de Papa, la Blaj, încărcat de simboluri - Vaticanul a impus două chestiuni clare - Stiri pe surse

Biletul Zilei

ora 21:45, Bordeaux – Lyon, peste 1.5 goluri, cota 1.20

ora 22:00, Liverpool – Huddersfield, sub 5.5 goluri, cota 1.28

ora 22:30, Rio Ave – Porto, oaspetii sa castige, cota 1.30

Cota Totală: 2.00

Sursa stire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here