DigiSport: Luana Rednic a făcut public extrasul de cont. Câți bani a luat de la Dinamo și mesajul pentru Prunea

0
36

  • Formula 1, Marele Premiu al Germaniei, cursa (duminică, 16:00, Digi Sport 1)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 3-a: CFR Cluj – Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1)

Scandalul uriaș de la Dinamo își mai consumă un episod. Acuzată de Florin Prunea că a „sifonat” banii clubului alături de tatăl său, Luana Rednic a vrut să facă lumină în acesat caz și a postat pe rețelele de socializare un extras de cont pentru a arăta câți bani a încasat de pe urma „mișcărilor” de jucători.

Potrivit documentului postat de impresar, ea ar fi încasat de la Dinamo 5.835 de euro în 7 luni.

„E posibil să-i dezamăgesc pe unii, dar încasarile pentru toată perioada de 7 luni însumeaza 5.835€ net”, este postarea Luanei Rednic.

Luana Rednic, mesaj pentru Florin Prunea, după scandalul de la Dinamo

Luana Rednic a ținut să-i transmită și un mesaj lui Florin Prunea, cel care a acuzat-o că, alături de tatăl ei, Mircea Rednic, a „sifonat” bani mulți de la club. Luana a menționat sumele exacte virate de Mircea Rednic la Dinamo și îl anunță pe managerul general Florin Prunea că nu scapă de tribunal.

CITESTE SI:  Ce bine arată soția lui Mihai Leu! Cum s-a pozat Anna Leu alături de un grup de fotomodele

„Cum a sifonat tata clubul Dinamo: a împrumutat succesiv cu sumele de 200.000 de euro, 100.000 de euro și 50.000 de euro, a renunțat la 3 luni de salariu și a dat prime către jucători din propriul buzunar, în valoare de 60.000 de euro. Toate aceste sume se pot dovedi prin acte și martori.

Îmi poate explica cineva unde este «căpușeala» și «jaful armat» făcut de mine și de tatăl meu? Acuzațiile ce mi se aduc, în legătură cu transferul lui Salomao, le voi lămuri și pe acestea, cu dovezi, la Tribunal!”, a postat Luana.

Etichete:
dinamo
,
florin prunea
,
bani dinamo
,
luana rednic

Sursa:
DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here