DigiSport: Video Exclusiv | „Garantez că ar muri pentru Dinamo”. Dănciulescu, pus să „aleagă” între Rednic și Prunea

0
40

  • Formula 1, Marele Premiu al Germaniei, cursa (duminică, 16:00, Digi Sport 1)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 3-a: CFR Cluj – Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1)

Scandalul de la Dinamo e în toi, iar „dinamoviștii adevărați” trebuie să rezolve cumva situația explozivă în care se află clubul. „Lupta” momentului se dă acum între doi dinamoviști, Florin Prunea și Mircea Rednic, iar unul dintre cei mai „adevărați” dinamoviști, Ionel Dănciulescu, a fost pus „să aleagă” între cei doi.

„Am discutat cu ei la Săftica imediat după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Eugen Neagoe. Fiecare şi-a spus oful şi eu sper ca sâmbătă să vedem altă echipă. Am lucrat foarte bine cu Rednic, l-am avut şi ca antrenor.

Și ca director sportiv am avut o relatie foarte bună cu el, dar nu pot să mă dezic de Florin Prunea. E unul dintre idolii copilăriei mele, e președintele lui Dinamo, e unul dintre oamenii pentru care eu garantez sută la sută că ar muri pentru Dinamo şi dorește binele acestui club.

CITESTE SI:  Călătorie cu peripeții - Doi fani ai echipei Benfica au ajuns la Frankfurt pe Oder în loc de Frankfurt pe Main

Sunt convins ca Florin, dacă a vorbit, are anumite argumente, dovezi, pentru că, dacă așa cum a spus Rednic, va urma o judecată, trebuie să aibă dovezi. Dar eu sunt alaturi de Florin, de Dinamo, așa cum am făcut-o în situațiile grele”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport Special.

Directorul sportiv al „câinilor” știe care este soluție pentru rezolvarea crizei în care se află echipa.

„Asta e soluție, până la urmă, o discuție între Florin și ei. Am înțeles că și Negoiță ar dori să aibă o discuție cu ei, să-și spună toate doleanțele”, a precizat „Danciu”.

Prunea, acuzații fără precent la adresa lui Rednic! ”Au vrut să ia 200.000-300.000 de euro de pe urma lui Montini!”

Florin Prunea a oferit un exemplu concret prin care acuză familia Rednic de tranzacții preferențiale la Dinamo.

”Primesc un telefon într-o zi de la o domnișoară. ’Bună ziua, sunt Luana și am ofertă oentru Montini’, mi-a spus. Ok, faceți o hârtie oficială. Mi-a răspuns, păi, nu, că e un pachet. Un pachet care cuprinde suma de 300.000 de euro banii pentru club și 500.000 de euro pentru jucător.

CITESTE SI:  Fostul toboșar al trupei Guns'n'Roses s-a înjunghiat

Am crezut că nu aud bine! Și atunci mi-am dat seama că vreo 200.000 – 300.000 de euro plecau către ei”, a spus, extrem de nervos, Prunea.

Etichete:
mircea rednic
,
ionel danciulescu
,
florin prunea
,
scandal dinamo

Sursa:
DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here