Francezii au convocat o nouă jucătoare pentru meciul din Fed Cup, cu România: Are două victorii cu tricolorele noastre

0
36

Căpitanul nejucător al echipei Franţei, Julien Benneteau, a convocat o a cincea jucătoare, Fiona Ferro, 22 de ani, locul 108 WTA, pentru întâlnirea cu România din semifinalele Cupei Federaţiei.

E se alătură, astfel, la Rouen, celorlalte patru jucătoare din lotul francez, Caroline Garcia, locul 21 WTA, Pauline Parmentier, locul 53 WTA, Alize Cornet, locul 54 WTA, şi Kristina Mladenovic, locul 63 WTA.

Benneteau a explicat, iniţial, când a convocat primele patru jucătoare, că nu a chemat-o pe Ferro din cauza rezultatelor ei slabe din acest an, scrie news.ro.

Însă Ferro a ajuns în această săptămână în semifinalele turneului de categorie WTA internatonal de la Lugano, pe zgură, fază în care a fost învinsă de Polona Hercog din Slovenia, locul 89 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4.

Acest parcurs şi unele probleme de sănătate pe care le are Alize Cornet l-au determinat pe Benneteau să o cheme în echipă pe Fiona Ferro.

Jucătoarele franceze vor da piept în semifinale cu Simona Halep, locul 2 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA, Irina Begu, locul 82 WTA, Monica Niculescu, locul 133 WTA, şi Raluca Olaru, locul 35 WTA de dublu.

CITESTE SI:  Acțiune de proportie a poliției: Au fost confiscate 30 de tone de pește acru, în putere de 600.000 de lei. Gruparea infracțională acționa în mai multe țări europene

Întâlnirea Franţa – România din semifinalele Cupei Federaţiei va avea loc în 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură.

Sursa link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here