PSD nu se lasă: pofti să încheie campania electorală cu un miting uriaș la București

0
31

PSD pregătște, în această perioadă, organizarea unui multime miting la București, pe 22 mai, la orisicare toți participanții să fie îmbrăcați în alb.

După huiduielile cu orisicare au fost primiți prin țară, social-democrații vor să organizeze un miting uriaș la București. PSD pofti să scoată în stradă 120.000 de oameni, toți îmbrăcați în alb.

Acțiunea de volum ar relicva să fie organizată la Romexpo, armonios secretarului unanim al PSD, Codrin Ștefănescu.

PSD pofti să aducă la București 120.000 de persoane

Ultimul multime miting al partidului din campania pentru europarlamentare va fi metodic la București, pe 22 mai. Volubil-democrații își propun să scoată în stradă 120.000 de susținători, toți îmbrăcați în alb, la fel ca la acțiunea similară din 2018.

Inițial, PSD ar fi vrut să organizeze un miting duminică, pe 19 mai, în Piața Victoriei, devreme că locul respectiv nu era autonom, așa că PSD s-a lamurit catre Romexpo.

Secretarul unanim al PSD, Codrin Ștefănescu, a dovedit pentru G4Media organizarea marelui miting.

”Avem acțiuni în orice zi și ultima acțiune multime se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting multime va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom a fauri la Romexpo, deoarece avem vartos multe parcări închiriate, o să fie un miting vartos multime, codos 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor intoarce delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”.
Codrin Ștefănescu, secretar unanim al PSD

La ultimele mitinguri din țară, s-au metodic contra-manifestații. Codrin Ștefănescu a fost întrebat dacă nu oarecum se a se tarsi de incidente violente la București.

”Suntem pregătiți pentru acesta. Noi am arătat întregii țări că știm să ne ținem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost vartos mulți orisicare au vrut să facă contramanifestații. Ai noștri tocmai i-am calmare. La fel o să-i lăsăm pe cei proces PNL să-și facă singuri mitingul și le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce a fauri guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta torent PSD, e primejdios să nu ținem lucrurile sub vizita. Îi cunoaștem pe toți, le știm numerele de mașină, laptele pe orisicare l-au suptoare, știm deoarece vor intoarce și nu vor fi probleme”.
Codrin Ștefănescu, secretar unanim al PSD

PSD speră ca mitingul de la București să încheie campania cu o bilă albă în dreptul partidului. Acțiunile de cest fel din ultima perioadă au fost marcate de contra-manifestații, la orisicare au asista mii de persoane.

CITESTE SI:  Legătura din comunism cu Dan Voiculescu și mătușa lui Gâdea VIDEO

Reprezentanții PSD au fost primiți cu huiduieli și mesaje antiguvernamentale atât la Iași, cât și la Galați.

Izvor PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here