Soția lui Marius Moga pierduse lupta cu kilogramele în sarcină. Cum a fost surprinsă recent Bianca Lapuște

0
26

Bianca Lăpuște a pierdut lupta cu kilogramele pe parcursul sarcinii. Frumoasa blondină a reușit, cu multe sacrificii, să scape de surplusul nedorit. Cum arată acum soția lui Marius Moga?

Soția lui Marius Moga a revenit la silueta perfectă

Frumoasa soție a lui Marius Moga a reușit să revină la formele de odinioară. Aceasta, la doar 25 de ani, se poate mândri cu un copil sănătos și cu un corp perfect, lucruri la care ar spera fiecare femeie după sarcină. Cu toate că urmăritorii săi de pe rețelele de socializare nu prea au crezut că va scăpa ușor de cele 20 de kilograme acumulate în perioada în care a fost însărcinată, blonda a reușit să le dovedească faptul că se înșeală. Partenera de viață a artistului a mărturisit că dacă ar rămâne din nou însărcinată, ar face unele lucruri total diferit.

Vedeta a recunoscut, într-un interviu acordat pentru mamapentrudoi.ro, că, întâi de toate, ar avea o mai mare grijă la alimentație.  De asemenea, a mai susținut că ar naște, din nou, pe cale naturală, ceea ce s-a întâmplat în privința primului copil. „Aș avea mai multă grijă la ce și cât mănânc și aș face înot din prima luna până în a noua. În rest, aș fi la fel de activă cum am fost cu Maria Elisabeta, la fel de preocupată să-mi hrănesc mintea și sufletul cu lucruri frumoase și la fel de optimistă. Și, mi-aș dori să nasc tot natural”, a declarat Bianca Lăpuște.

CITESTE SI:  În cât timp iese alcoolul din organism dacă vrei să te urci iar la volan și ce spune legea despre cât poți să bei

Bianca Lăpuște, mamă la 21 de ani

Soția lui Marius Moga a devenit mamă pentr prima oară la 21 de ani. În acea perioadă, blondina posta un mesaj pe o rețea de socializare, unde își arăta puțin temerile. „Când eram mică am vrut să mă fac astronaut, designer, apoi criminalist și mai tarziu biolog marin, însa acum pe legitimația mea scrie corespondent de știri.

Copilăria te lasă să visezi, să crezi, să speri și să-ți faci planuri mărețe, dar timpul vine și trage linie, iar orizontul devine, pe zi ce trece, tot mai restrâns. Viață de adult, dă-mi visurile înapoi!”Sursa PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here