Trump acuză Google de acţiuni „foarte ilegale” înaintea alegerilor

0
30
Trump acuză Google de acţiuni „foarte ilegale” înaintea alegerilor

Într-o serie de postări pe Twitter, Trump l-a atacat şi pe directorul executiv al Google, Sundar Pichai, şi a ridicat din nou problema legată de colaborarea motorului de căutare cu China, în ciuda comentariilor făcute de administraţia sa, potrivit cărora aceasta este limitată.

 

„Ne străduim mult să ne construim produsele şi să implementăm politicile noastre în moduri care nu iau în considerare motivaţii politice”, a declarat un purtător de cuvânt al Google prin intermediul unui comunicat trimis pe e-mail.

 

Trump, care vrea să fie reales în 2020, a atacat în mod repetat Google şi alte companii din tehnologie, făcând referire la un tratament incorect şi aducând în discuţie schimbarea normelor.

 

Trump a acuzat, marţi, Google de acţiuni „foarte ilegale”, dar nu a prezentat dovezi şi nu au fost anunţate plângeri oficiale. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

CITESTE SI:  Chris Hughes, cofondatorul Facebook, trece în tabăra rivală, participând la o investigaţie antitrust care vizează reţeaua socială

http://platform.twitter.com/widgets.jsSursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here