Vești tragice despre Mihai Constantinescu, după 50 de zile de comă

0
32

Mihai Constantinescu, în stare critică. Au trecut 50 de zile de când îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află internat la spitalul Floreasca. Artistul este în continuare în comă, iar apropiații și prietenii săi se roagă în fiecare zi ca acesta să își revină. 

Mihai Constantinescu se află în comă de 50 de zile, iar soția sa – Simona Secrier – i-a fost alături în toată această perioadă dificilă. Medicii se păstrează, în continuare, rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, iar artistul este monitorizat douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru. Mihaela Constantinescu, fosta parteneră de viață a lui Mihai Constantinescu, a publicat, la rândul său, multe mesaje de încurajare pe Facebook.

„Dragii mei prieteni… Mihai are nevoie de iubirea voastră manifestată prin gânduri bune și rugăciuni. Vă rog din toată inima… ruga­ți-vă pentru el. Vă mulțu­mesc! Să fiți binecuvântați”, a scris Mihaela Constantinescu.

Citește și: NOI DETALII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU

CITESTE SI:  O adolescentă a sunat la Poliție să reclame că este urmărită. Motivul pentru care și ea a fost reținută de oamenii legii

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum”

Simona Secrier descrie situația sa ca fiind critică, confirmând informațiile transmise de un apropiat al familiei. Acesta a declarat, pentru stirilekanald.ro, că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este una oscilantă, însă se speră într-o ”minune”.

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei.

Simona Secrier a declarat că – ”din păcate” – nu se poate vorbi, în momentul actual, despre o schimbare. ”Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”, a declarat Simona Secrier, conform sursei precizate mai sus.

CITESTE SI:  Probă de foc pentru legea anti-cămătărie - Stiri pe surse

Vezi și aici: VESTE TRISTĂ PENTRU FAMILIE. DIN PĂCATE, MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL DESPRE MIHAI CONSTANTINESCUSursa: Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here