VIDEO Câine snopit cu bâta de un cioban în văzul unor turişti, rămaşi înmărmuriţi: „Ce idiot, băi“

0
221
VIDEO Câine snopit cu bâta de un cioban în văzul unor turişti, rămaşi înmărmuriţi: „Ce idiot, băi“

 

În clipuleţul horror, filmat de turişti, apar doi ciobani care bat cu bestialitate câinele. Bietul animal se vaită sub ploaia de lovituri, dar asta nu pare să conteze. La un moment dat, câinele renunţă să mai riposteze şi se lasă târât de unul dintre ciobani după o camionetă, acolo unde continuă schingiuiala.  

 

Sursa video: zdp.ro / youtube.com

Evenimentul ar fi fost filmat lângă Pensiunea Valea Cocorei, din localitatea Moroeni, judeţul Dâmboviţa. Se pare că, într-un final, câinele a fost omorât de zecile de măciuci primite. 

 

Poliţia a aflat de acest caz şi urmează să demareze cercetările.

 

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni au identificat un bărbat de 45 de ani, din Bezdead, bănuit că ar fi rănit/schingiuit un câine. În cauza poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 205/2004 (art. 25, lit. e), urmând că la finalizarea cercetărilor să se propune soluţie legală prin unitatea de parchet competenţă”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

CITESTE SI:  Niels Högel, cel mai prolific criminal în serie din Germania postbelică a fost condamnat definitiv. Ar fi ucis peste 300 de oameni

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here