VIDEO. Gestul făcut de ucigaşul din Făget imediat după comiterea crimei

0
40

Scene incredibile în Timiş, unde un individ, căutat acum de poliţie, a ucis un bărbat, a rănit-o grav pe soţia acestuia şi a lovit şi atacat apoi alte patru persoane.

Se fac cercetări contracronometru în zona de est a judeţului Timiş, după scenele şocante petrecute în această dimineaţă. Un bărbat a fost ucis de un individ, iar soţia lui a fost grav rănită.

Agresorul a fugit apoi şi a mai rănit patru persoane, în altă localitate şi a reuşit să treacă şi de un baraj al poliţiei. Maşina cu care a dispărut, şi ea furată, a fost găsită abandonată iar atacatorul, extrem de periculos, este căutat acum de zeci de agenţi.

Dimineaţa, la ora opt, suspectul a mers în parcul din localitatea Făget unde, din senin, a atacat un cuplu. Cei doi soţi făceau sport, ca în fiecare zi. Bărbatul a murit pe loc.

Alin Petece, şef Inspectorat Judeţean de Poliţie Timiş: „S-a prezentat echipajul la faţa locului şi a constatat decesul persoanei şi o altă persoană rănită despre care ulterior am aflat că este soţia, în stare de inconştientă. S-au luat primele măsuri la faţa locului.”

Femeia, grav rănită, a ajuns la Timişoara cu un elicopter SMURD. Medicii spun că a fost lovită violent în zona capului.

CITESTE SI:  Ridicol! Cum au reacționat polițiștii din Caracal după ce li s-a zis că Alexandra, de fapt, trăiește

După crimă, individul a fugit cu o bicicletă, în localitatea Temerești. Acolo a furat o maşină, apoi a lovit pe cineva cu autoturismul. A reuşit să treacă şi de un baraj al poliţiei.

Alin Petece, şef inspectorat judeţean de poliţie Timiş: ”Pe traseu, nu avem indicii, care a fost motivul pentru care a vătămat şi alte persoane, cu un corp contondent. După care a sustras un autovehicul, a forţat un baraj cu semnalarea organelor de poliţie, s-a folosit armananetul din dotare, nu s-a putut imobiliza, a mers spre zona împădurită, unde a pierdut controlul volanului şi a părăsit zona.

Individul căutat are 33 de ani şi este cunoscut şi pentru alte acte de violenţă, săvârşite în trecut.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here