VIDEO Gestul nepotrivit prin care Donald Trump i-a pus Reginei Elisabeta a II-a răbdarea la încercare

0
20

Marea Britanie a întins covorul roşu pentru preşedintele american Donald Trump care se află într-o vizită de stat de trei zile în Regatul Unit. Liderul de la Casa Albă a avut deja un prânz privat cu regina, o cină cu prinţul Charles, iar acum este la un banchet dat în onoarea sa de suverana britanică.

Pentru a doua oară în mai puţin de un an, britanicii au întins covorul roşu pentru Donald Trump. Liderul de la Casa Albă a fost primit la Palatul Buckingham deRegina Elisabeta a II-a, de moştenitorul tronului, prinţul Charles şi soţia acestuia, ducesa de Cornwall.

Preşedintele Statelor Unite a avut nevoie de surprinzător de mult timp pentru a saluta garda regală.

Donald Trump s-a oprit şi a vorbit cu mai mulţi soldaţi ai reginei, în timp ce suverana britanică îl aştepta pentru intonarea imnurilor celor două ţări.

După prânzul privat de la Palatul Buckingham, liderul american a vizitat o expoziţie cu obiecte de artă din colecţia regală.

CITESTE SI:  Ex-Goldman Banker Is Expected to Plead Not Guilty in 1MDB Case

A mers apoi să depună o coroană de flori la monumentul eroului necunoscut de la Westminster Abbey şi a fost invitat pentru o cină privată la reşedinţa prinţului Charles.

Prima zi a vizitei se încheie cu un banchet de stat, oferit de către regina Elisabeta a II-a în onoarea cuplului prezidenţial.

Donald Trump, întâmpinat cu proteste la Londra

Aproximativ 23 de milioane de dolari va costa vizita lui Donald Trump, care şi-a adus în Marea Britanie întreaga familie.

În timp ce casa regală respectă întocmai protocolul prevăzut pentru un astfel de eveniment, britanicii nu sunt impresionaţi – sute de oameni au venit în faţa palatului Buckingham, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de prezenţa preşedintelui american la Londra.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here