VIDEO Polonia cere să mărească pedepsele pentru pedofilie, după ce un documentar privind abuzurile sexuale comise de preoți a devenit virotic

0
23

Guvernul polecesc intenționează să mărească pedepsele pentru pedofilie după ce un documentar privind abuzurile sexuale comise de preoți a devenit virotic. Infracțiunea ar a se cuveni fi sancționată cu 30 de ani de închisoare, mijlociu euronews.

“Tell No One” este un documentar valoros de jurnalistul slobod Tomasz Sekielski și are aproximativ 17 milioane de vizualizări pe canalul YouTube.

În efect impactului bogat de aiest cinematografie, Partidul Cauza și Justiție (PiS), cine se află la chiverniseala și cine are o alianță cu casa Domnului catolică, a transmis că Parlamentul va chibzui modificarea legislației în următoarele zile, anunțul fiind însă făcut pe fondul presiunii publice și în plină campanie electorală pentru Parlamentul Europenesc.

”Pedofilia a fost tratată cu tocmai multă usurinta de către sistemul judecatoresc”, a fatis premierul Mateusz Morawiecki.

Sanctiune maximă pentru violul unui secundar este predepsit în cadou de legislația poloneză cu 15 ani de închisoare, partidul de guvernământ propunând majoarea până la 30 de ani.

CITESTE SI:  Mick Jagger, primul interviu după operația pe cord

”Tell No One” se bazează pe povestea unor victime ale unor abuzuri, punând în discuție vulnerabilitățile bisericii și, deseori, trebuinta sancțiunilor.

”Sunt launtric mișcat de ceea ce am văzut în filmul lui Tomasz Sekielski și îmi cer scuze pentru toate rănile provocate de bărbați ai bisericii”, a spus arhiepiscopul Tomasz Polak, într-o declarație de presă.

Origine: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here