VIDEO Un american a supravieţuit după ce un rechin i-a muşcat o bucată din placa de surf

0
9Max Keliikipi a supravieţuit ca prin minune atacului, după ce iniţial a crezut că umbra care se mişca în apa de lângă el era o ţestoasă. Când a realizat că, de fapt, se confruntă cu un rechin, s-a ridicat pe placa de surf pentru a nu-şi lăsa picioarele să atingă apa. Rechinul l-a atacat imediat pe acesta, aruncându-l iniţial în apă.

 

”A muşcat o bucată imensă din placă”, a spus tânărul. ”Dacă stăteam cu picioarele doar puţin diferit pe placă, mi-ar fi muşcat degetele”.

 

Keliikipi a început, apoi, să înoate disperat către ţărm.

 

”Ori fugeam ori mă luptam. Am ales să fug”, a declarat acesta pentru CNN.

 

Comparându-l cu dimensiunea plăcii sale de surf, Keliikipi estimează că rechinul avea peste 2 metri în lungime. 

 

Mai multe anunţuri au fost postate pe plajă pentru a anunţa despre prezenţa recentă a rechinului în apele de la ţărm.

 

Tânărul a spus că ştie destul de mulţi oameni atacaţi de rechini în timp ce făceau surf.

CITESTE SI:  ​Business report: România, țara cu cel mai mare cost pe angajat din UE. Cât dă statului un antreprenor; Bursa americană se îndreaptă spre cea mai slabă săptămână din acest an, pe fondul agravării conflictului comercial SUA-China

 

”Nu e ceva comun, dar nu nici nemaiauzit”, a declarat acesta, anunţând că nu plănuieşte să renunţe la pasiunea sa. Cu toate acestea, incidentul l-a făcut să fie mai prudent în viitoarele aventuri pe mare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here