Violeta Alexandru a fost votată preşedinte interimar al organizației PNL Bucureşti

0
27

Violeta Alexandru, consilier al preşedintelui PNL, a fost votată, marţi, pentru funcția de preşedinte interimar al organizației PNL Bucureşti.

Violeta Alexandru a deţinut portofoliul Ministerului pentru consultare publică şi dialog social în Guvernul condus de Dacian Cioloş.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a anunţat că se retrage din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, în urma rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare de organizaţia bucureşteană.

În aceeaşi zi, Biroul Politic Naţional al PNL a decis dizolvarea conducerilor organizaţiei PNL Bucureşti şi a celor şase organizaţii de sector. De asemenea, conducerea PNL a decis mandatarea preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban, ca în termen de două săptămâni să facă propuneri pentru conducerea filialelor PNL Bucureşti şi a celor de sectoare.

Rareş Bogdan: Dacă va fi Violeta Alexandru preşedinte interimar al PNL Bucureşti, nu pot fi decât încântat

 

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat marţi că ar fi încântat dacă Violeta Alexandru va fi desemnată preşedinte interimar al PNL Bucureşti, poziţie pe care el s-a oferit să o preia după demisia lui Cristian Buşoi.

CITESTE SI:  Criza politică din R. Moldova: Parlamentul modifică legea astfel încât procurorul general să poată fi cetățean străin - Esential

Dacă ar fi Violeta Alexandru, nu pot fi decât încântat. Este un om care a activat în societatea civilă foarte mult timp (…), a fost unul dintre oamenii cheie din campania pe Bucureşti, a muncit într-un ritm absolut fantastic atât door-to-door, cât şi la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros al PNL şi cred că poate ocupa oricând o funcţie. Putea fi foarte bine pusă – la calităţile pe care le are şi la forţa pe care o are – pe lista de europarlamentare sau în orice altă poziţie, pentru că e un om foarte bun. A fost ministru în Cabinetul Cioloş şi a plecat de lângă Dacian în momentul în care s-a hotărât să facă o platformă politică, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit, cred, membru la Sectorul 1″, a spus Rareş Bogdan, la Parlament, unde avea loc şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Potrivit Agerpres, el a afirmat că dacă va fi el desemnat, va primi cu toată responsabilitatea această funcţie. În caz contrar, a anunţat că va susţine orice conducere a PNL Bucureşti.

CITESTE SI:  Brexit: Theresa May pregătită să organizeze un al doilea referendum pentru a ieși din impas - International

Europarlamentarul a mai afirmat că nu crede că declaraţiile sale i-au deranjat pe cei din PNL.

Despre scrisoarea a 622 de liberali din Bucureşti privind susţinerea sa, Rareş Bogdan a spus că e o surpriză foarte plăcută.

Le mulţumesc foarte mult celor 622, precum şi tuturor liberalilor care au fost alături de mine şi de PNL în campanie. (…) Se va lua o decizie, cred că va fi cea mai bună decizie pe care PNL o poate lua în acest moment pentru Bucureşti, probabil se va ţine cont de dorinţa oamenilor, dar nu asta contează, contează că PNL trebuie să intre într-o campanie extrem de puternică, pentru că urmează cinci luni de foc. E important să fie cât mai degrabă problema Bucureştiului pentru a se intra în forţă în campanie într-un loc în care, din păcate, nu a performat foarte bine PNL la ultimele alegeri, dar are un mare potenţial”, a mai spus el.

Rareş Bogdan a precizat că are o relaţie foarte bună cu preşedintele PNL, Ludovic Orban.

CITESTE SI:  PSD vrea să facă o demonstrație de forță la Iași aducând zeci de mii de oameni la mitingul ce are loc în aceeași zi cu summitul UE de la Sibiu

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here