WTA Nottingham: Monica Niculescu și Gabriela Ruse, învinse în semifinalele probei de dublu – Tenis

0
34

Perechea Monica Niculescu/Elena-Gabriela Ruse a fost eliminată, sâmbătă, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Nottingham, cu premii de 250.000 de dolari, informează News.ro.

Cele două românce au fost învinse de echipa Desirae Krawczyk/Giuliana Olmos (SUA/Mexic), scor 6-1, 6-4, într-o oră. Meciul s-a disputat în sală, nu afară, pe iarbă, din cauza ploii care a perturbat tot turneul.

Niculescu şi Ruse au jucat sâmbătă şi în sferturile de finală, afară, meci în care au învins echipa Alexa Guarachi/Erin Routliffe (China/Noua Zeelandă), scor 7-6 (5), 6-2, într-o oră şi 21 de minute. Confruntarea a fost întreruptă după primul set, din cauza ploii.

Premiul pentru participarea în semifinalele de dublu este de 3.435 de dolari şi 110 puncte.

La Nottingham, Niculescu şi Ruse au jucat şi la simplu. Monica Niculescu nu a trecut de primul tur, însă Gabriela Ruse, venită din calificări, a ajuns până în sferturile de finală, fază în care a fost eliminată de favorita principală, jucătoarea franceză Caroline Garcia.

CITESTE SI:  ALERTĂ - Cutremur de 3,8 pe scara Richter în România, în urmă cu puțin timp

Pentru participarea la simplu, Niculescu a obţinut 2.100 de dolari şi un punct, iar Ruse 6.175 de dolari şi 78 de puncte.Sursa: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here