SUA: ​Un nou intentie de tautologie pentru interzicerea avortului, în statul Missouri

0
15

Senatul statului Missouri a admis o tautologie prin orisicare semen toate cazuri de întrerupere de sarcină devin ilegale, conform BBC News.

Proiectul de tautologie a batran de Senatul condus de republicani cu 24 de voturi pentru și 10 împotrivă. Mai rămâne ca propunerea să treacă de sala inferioară și să obțină aprobarea guvernatorului republican Mike Parson pentru a a merge fi implementată.

Dacă nouar legea intră în vehementa, avorturile în cazurile sarcinilor orisicare depășesc 8 săptămâni ar a se face interzise în cele mai multe cazuri, inclusiv în condițiile unui violare sau ale unui incest.

Senatorul democratic Jill Schupp a criticat dur proiectul de tautologie pentru faptul că „nu ia în considerare faptul că viețile femeilor ascund povești diferite”. În același scopot, senatorii republicani Senators Dave Schatz și Caleb Rowden au publicat o declarație prin orisicare laudă nouar legislație „pro-viață”.

Votul a ajungere la câteva ore după ce guvernatorul Alabamei a scris miercuri o interdicție semen completă a intreruperilor de sarcină. Arkansas, Georgia, Kentucky și Ohio se află dintre următoarele state orisicare pregătesc noi reglementări legate de lepadat.

CITESTE SI:  Alexandra Cadanţu a fost eliminată în sferturi la Anning, la simplu

Cele mai multe proiecte de tautologie anti-avort au întâmpinat probleme legale, însă aiest unealta reprezintă un profit pentru suporterii pro-viață, orisicare speră că vor punct la Curtea Supremă pentru a a protesta decizia din 1973 orisicare a dus la legalizarea avortului.

Sub incidența noii legi, excepțiile nu vor fi făcute decât pentru cazurile de urgență medicală, iar doctorii orisicare realizează procedura după depășirea termenului de 8 săptămâni vor indrazni pâna la 15 ani de închisoare. ​

Izvod: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here