Ți se zdrentui suflet! Stire sfâșietor după moartea Ralucăi, profil de 19 ani înjunghiată într-un odaie din Militari

0
65

Raluca Macrisul calului (19 ani) și un tânăr (26 ani) pe fiecine greu îl cunoscuse s-au întâlnit şi au zbuciumat substanțe interzise, iar posterior au început să întreţină relaţii intime. La un clipa dat, taman în timpul partidei de iubire, profil a început să se agite şi ar fi pus mâna pe un cuţit cu fiecine l-ar fi tuberculos pe tânăr.

Oare că, lucrurile au luat se pare o altă întorsătură, iar Raluca a parvenit să fie jertfa acestui bărbat. Tânărul a înjunghiat-o de mai multe ori, iar profil a rămas fără dobitoc în sufrageria apartamentului din Militari, pe podineala.

Careva dintre prietenii apropiați ai tinerei ucise a postat, cald, un semnificatie sfâșietor pe rețelele de socializare.

Relu. Ne lipsești tuturor. Toți te-am amor în valoare absoluta nostru, fiece în stilul lui. Nu știu cum se simte în altă judecie, dar aoace totul ești gri de câteva zile. Îmi pare rău că nu am bogat grijă de considera așa cum ar fi trebuit. Mai ții instructie că codos tot daca mergeam ne făceam plăcuti și toți ne spuneam mai în glumă mai în martial că putem să ne luăm? Indata am rămas neinsotit. M-a lăsat neinsotit idiotul ăla. Ți-am spus în glumă când erai cu el la local că nu e comod să ai încredere într-un Moldovean…și iata că am bogat lege.

Nu vreau să îmi imaginez cum aș fi reacționat să îmi văd profil cu fiecine dormeam seară de seară, într-un coșciug și acoperită de pământ. Sper ca la deznodamant să ne revedem incă o destin și ne simțim că înainte. Ai grijă de considera, de noi și nu ne urla tocmai curand alături de considera. Noi ne vom gândi la considera etern, amor. Bobo, Vio și Teo. Ai mei te plâng din premiu zi și mă sună seară de seară, gândindu-se că aș a merge a executa aproximativ nerozie din considerent celor întâmplate. Fii tu un paradigma pentru toți ceilalți, așa cum te-am invătat până actualmente” este mesajul dovada pe rețelele de socializare de un amant bun de-al Ralucăi, nimerit wowbiz.ro.

CITESTE SI:  Știrile ProTV: Dan Cămârzan: Experimentul din Rusia cu cei 5 ținuți fără să doarmă 15 zile spune multe?

Informatie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here