Times New Roman – Moţiunea împotriva Vioricăi Dăncilă a fost amânată, că azi are BAC-ul la limba engleză

0
9

Opoziția s-a văzut nevoită să amâne moțiunea pregătită împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă. Asta după ce premierul a anunțat că trebuie să se prezinte la proba de engleză a Bacalaureatului. Este al 38-lea an în care Dăncilă încearcă să treacă de proba la engleză, până acum însă fără succes.

”Dacă totul be ok, la finish make a photo with the profesors”, a promis Viorica Dăncilă înainte să intre în sala de examen. ”I pregătit very good for the examen, hope to obțin a big notă. I have a foaie cu corect answers, because I prefer to read de pe foaie decât să spun fool things. Wish myself luck, great big luck, please!”

Viorica Dăncilă va sta în fața unei comisii de peste 100 de profesori, pentru că efectiv toți își doresc s-o audă cum se exprimă în engleză. ”Deși sunt profesor în Baia Mare, am făcut aproape o zi pe drum doar pentru a o auzi pe Dăncilă cum se chinuie să se exprime în engleză”, a povestit un profesor. ”Chiar și familia mi-a spus să nu mă întorc acasă fără s-o filmez cu telefonul, că vor și ei să râdă.”

CITESTE SI:  Designerul Adela Pârvu a devenit celebră la PRO TV! Iată cât costă dacă vrei să-ți amenajeze casaSursa: Timesnewroman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here