Ultimele cuvinte ale unui bărbat executat la 22 de ani după ce a masacrat o familie întreagă

0
77

Michael Brandon Samra, un american în vârstă de 41 de ani, condamnat la moarte pentru uciderea a patru persoane, printre care două fetițe, a fost executat joi, în Alabama.

Michael a fost executat joi prin injecție letală după ce, în 1997, a ucis o familie întreagă. Bărbatul nu a cerut o ultimă masă și nici nu a avut vreo solicitare specială înainte de execuție.

Întrebat dacă dorește să spună ceva în mod special, Michael a zâmbit gardianului. Ultimele sale cuvinte au fost o rugăciune: ”Vreau să-i mulțumesc lui Iisus pentru tot ce a făcut pentru mine. Mulțumesc pentru mila ta, Iisuse. Amin!”

În 1997, pe fondul unei dispute legate de o camionetă, condamnatul, împreună cu prietenul lui Mark Duke i-au ucis pe tatăl lui Duke, iubita acestuia și cele două fete ale cuplului.

Randy Duke a fost împușcat în cap, iar prietena lui a fost împușcată de mai multe ori în timp ce încerca să fugă cu una dintre fetițe. Copilele de 6 și 7 ani au fost găsite cu gâturile tăiate.

CITESTE SI:  Studiu: Virusurile care provoacă herpesul oral și genital s-au combinat, iar rezultatul este îngrijorător

Practic, crima a fost pusă la cale de Mark Duke, și el condamnat la moarte, dar sentința în cazul său a fost schimbată pentru că avea 16 ani când a plănuit să-și ucidă tatăl pentru că acesta nu-l lăsa să folosească mașina.

Michael Brandon Samra avea 19 ani când a participat la crime. Nicio rudă a sa nu a asistat la execuție.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here