Un bărbat celebru a văzut-o pe Carmen Iohannis la biserică

0
7

Carmen Iohannis, aflată la Sibiu, s-a întâlnit cu nimeni altul decât Mircea Solcanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să apară în aceeași poză.

Mircea Solcanu s-a întâlnit cu prima doamnă la Sibiu, în dreptul Bisericii Romano Catolică „Sfântul Antone cel Mare”. Descrierea aleasă de fostul prezentator de televiziune a fost: „Together we march”/ „Mărșăluim împreună”. Fosta vedetă de la Acasă TV a dispărut din viața publică în urmă cu mulți ani, astfel că rar postează lucruri cu persoane cunoscute și ocolește să mai iasă la evenimente.

Ultima oară când a apărut în mijlocul vedetelor a fost la înmormântarea regretatului Răzvan Ciobanu, care s-a stins în a doua zi de Paște într-un accident rutier violent.  De la momentul în care a ales ca viața sa să nu mai fie în văzul tuturor, Mircea s-a retras la mama lui, în Constanța.

De curând, a ieșit soarele și pe strada fostului moderator. Mircea Solcanu a scăpat de acuațiile de deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Magistrații au admis cererea DIICOT- Serviciul Teritorial Constanța, de confirmare pentru renunțarea urmăririi penale în privința săvârșirii infracțiunii pentru deținere de droguri. 

CITESTE SI:  Elevii fug de școlile de la sat și se îngrămădesc în cele de elită. Criticile aduse de UESursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here