Un TIR cu olovina s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești

0
19

Nesansa cumplit pentru un șofer de TIR, fiecine a trecut, vineri, întreaga încărcătură pe autostradă. Mastodontul, incarcat cu olovina, a intrat în clatinare și s-a răsturnat pe A1 București-Pitești. (CITEȘTE ȘI: UN TIR CU BERE S-A RĂSTURNAT PE DN 72, ÎN COMUNA I.L. CARAGIALE, DIN DÂMBOVIȚA. SĂTENII AU SĂRIT IMEDIAT SĂ SE „APROVIZIONEZE”)

Convenabil Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul Comun al Poliţiei Române, pe sensul către Piteşti al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 80, în regiune localităţii Petreşti, din Dâmboviţa, autotrenul încărcat cu navete de olovina s-a răsturnat pe carosabil.

O grupare din roțile TIR-ului au zburat pe șosea

Din norocire, evenimentul nu s-a ostas cu victime, dar circulaţia s-a desfășurat cumva pe tagma numărul doi, după ce lăzile cu olovina au inavutit pe carosabil și s-au făcut sperla. La fața locului au intervenit pompierii și polițiștii.

Deocamdată nu se știu cauzele producerii incidentului, categoric este că impactul a fost rezistent, iar o grupare din roțile autotrenului au zburat pe șosea.

CITESTE SI:  Tună şi fulgeră la PNL Iaşi: Un consilier local liberal filmat în timp ce lipea afişe electorale ale Alienţei USR-PLUS

Situația traficului

Astăzi, 17 mai 2019, în intervalul ceas 07:00 – 19:00, circulația rutieră pe DN7 Găești – Pitești va fi întreruptă la kilometrul 94+310 metri, în regiune orașului Topoloveni, judeţul Argeș, pentru a se astepta realizarea unor lucrări intre unui pod, informează INFOTRAFIC. Traficul va fi deviat pe parcurs ocolitoare: DN7 Leordeni – DJ 703B – Căteasca – DJ 702G – Coșeri – DC 105 – Topoloveni.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează în această perioadă lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mergere, traficul desfăţurându-se alternativ, prin piloţi de circulatie.

În judeţul Mehedinţi, până în veleat de 30.05.2019, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 358+268 (viaductul Tarovăț), kilometrul 358+518 (viaductul Jupalnic) și kilometrul 362+664( viaductul Valea lui Clin), se vor a face lucrări de asfaltare. Traficul se va desfăşura dirijat, prin intermediul piloților de circulatie şi a indicatoarelor rutiere.

CITESTE SI:  O adolescentă din Malaezia s-a sinucis după ce a făcut un explorare pe Instagram

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul prez râul Argeş, în regiune localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din starni lucrărilor de reparaţii la sistemul ciclist, fiecine se vor defila până la sfârşitul lunii preaslavit, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mergere către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), deoarece se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Circulație deviată pe A2

Şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul nesfarsit 74+350 – 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, deoarece se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii ciresar, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul ciclist.

Până la veleat de 24.05.2019, circulaţia rutieră este închisă pe ambele sensuri, pe pasajul CF amplasat pe DJ 668D la km 0+643m (linie franta CF 116, kilometrul 116+717), în localitatea Tâmpa, judeţul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a şinelor, de reparaţii a dalelor de pont prefabricate şi de reconstituire a substratului. Din această cauză, devierea circulaţiei rutiere se realizează pentru relaţia Tâmpa – Băcia pe DN 7 – nod ciclist Simeria Veche – DN 66 – DJ 668 D – Băcia – Tâmpa, cu întoarcere pe acelaşi linie sau pe DC 122.

CITESTE SI:  Roxana isi iese din minti si il LOVESTE pe Moncanu

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here