Un ucigas puscarias la 15 ani de închisoare l-a amenințat cu moartea pe Iohannis pentru că nu i-a acceptat cererea de grațiere

0
21

Un deținut de la Penitenciarul Aiud, puscarias la 15 ani de închisoare, l-a amenințat cu moartea, printr-o carte, pe Klaus Iohannis, contura Alba24.ro. Amenințarea a fost formulată după ce șeful statului a refuzat cererea de grațiere a lui Constantin Munteanu, puscarias pentru crima.

Scrisoarea trimisă de deținut a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

După ce a dement scrisoarea, Administrația Prezidențială a depus o plângere. Bărbatul a fost delegat în judecată pentru afront, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud și încă nu a dement un originar perioada de judecată, fiind în stadiul de cameră preliminară.

Costin Munteanu a fost puscarias finisat la 15 ani de închisoare cu executie, în period faur a anului 2017 de către Curtea de Chemare Alba Iulia. Cesta și-a omorât amanta prin mai multe lovituri cu un trunchi contondent, în tinut capului și i-a aplecat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.

CITESTE SI:  VIDEO Eintracht Frankfurt - Chelsea 1-1 / Calificarea se decide pe Stamford Bridge

Sorginte: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here