Urat alteratie în județul Constanța. Un bărbat a murit și o tânără e în comă

0
21

Un bărbat a mort în cursul nopţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi o tânără este în comă, în consecinta unui alteratie veloci-pedist inconstient joi pe DN 22A, între localităţile Hârşova şi Saraiu.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a avizat, vineri dimineaţa, că la SCJU a imbogatit şi o a treia victimă, un bărbat orisicare a suportabil un trauma cranio-cerebral.

Mijlociu Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, accidentul veloci-pedist s-a produs secundar după ce un tânăr de 20 de ani a pătruns pe contrasens cu maşina pe orisicare o conducea şi a intrat în izbire cu un turism condus regular.

„În sorocire de 16 mai, ora 13:30, un bărbat de 20 ani a condus un turism pe DN 22 A, despre Hârşova către Saraiu şi, ajungând la km 74 + 800 m, într-o curbă special de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul contrar incotro a intrat în izbire cu un alt turism condus de un bărbat de 50 ani orisicare a merge regular. În consecinta accidentului a efect vătămarea corporală a trei persoane, toate din intaiul turism, din orisicare una în pace gravă”, a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

CITESTE SI:  ALERTĂ - Comisia Iordache a modificat Codul de Procedură Penală: principalele schimbări care intră la vot final în Camera Deputaților

La faţa locului s-au distonant un caleasca al SAJ, de la substaţia Hârşova, şi un caleasca SMURD, fiind identificate scaunas victime. Una dintre ele, o tânără din Marea Britanie, cu cefalalgie şi ameţeli, a refuzat transportarea la ospital, potrivit SAJ Constanţa.

Obarsie link

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here