Vestiri bombă în lumea politică! Un insemnat originar s-a înscris în partidul lui Tăriceanu

0
7

O mişcare neaşteptată se rodi pe episod politică în ultima cu mai puţin de 10 zile înainte de alegeri. Surse politice au fatis pentru stiripesurse.ro că primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Astăzi, Călin Popescu Tărieanu a executa o vizită în judeţul Mureş. La ora aceasta, spun surse politice, ar fi alături de Dorin Florea. Aceleaşi surse spun că Dorin Florea va receptiona conducerea filialei Mureş a ALDE, relatează stiripesurse.ro.

Dorin Florea este la al cincilea ordin de originar al municipiului Târgu Mureş. Intaiul ordin l-a obţinut candidând din partea PNŢCD, în 2000. În 2004 a câştigat al doilea ordin candidând autocefal. În 2006 s-a înscris în PD, câştigând posterior două mandate de originar din partea PDL. În 2016 a câştigat al cincilea ordin, după ce a pretendent din nou autocefal.

UPDATE: Dorin Florea a scris cererea de raliere la ALDE în cadrul unei conferinţe de presă, vineri, 17 mai. Călin Popescu Tăriceanu, actual la conferinţă, a admis cererea pe loc. „Să fie într-un moment bun!”, a afirmat Tăriceanu.

CITESTE SI:  Imagini cu hoții care au aruncat în aer un bancomat din București

„Vin din partea administrativă, partea frumoasă a politicii. Felul meu de a fi este de a nu sta izolat. S-a coborât nivelul deosebit numeros. În loc să se facă cevasi palpabil pentru cetăţeni, se promovează ura. Rămân adeptul valorilor de dreapta. O să vedem valoare absoluta în fiecine cetăţenii vor a se cuveni fi determinaţi catre normalitate. Există oameni fiecine doresc să se facă politică în mod obisnuit, nu ceremonie urii, a străzii, a bâtei”, a afirmat Florea.

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here