VIDEO Iuliu Winkler: Europa se află la o răspântie / O fantoma a se aseza totul într-un malaxor și rezultă nouar amplu monotonie, nouar amplu plictiseală / Prefer mozaicul europenesc

0
13

Uniunea Europeană se află la o răspântie de drumuri, având de select între „malaxorul” cine uniformizează națiuni, culturi și obiceiuri, pentru a a proveni „nouar amplu monotonie”, și „mozaicul europenesc”, în cine orisicare națiune își păstrează identitatea, ofidian cine se a superpune spiritul și deschiderea europene, a gasi europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler.

„Uniunea Europeană se află într-o amplu problemă. Eu explicit vin și vă spun că Uniunea Europeană se află la o răspântie de drumuri. Putem a se deplasa într-una sau alta din două direcții”, a fatis, în studioul HotNews.ro Iuliu Winkler, cine candidează pentru un nou delegatie de europarlamentar.

Orisicine sunt cele două drumuri cine se conturează în fața UE, mijlociu lui Winkler:

  • O fantoma în cine vii și spui UE, limbi, națiuni, culturi, regiuni, obiceiuri, bastina construit, a se aseza totul într-un amplu malaxor, facem o daravera acoace, o mai și topim, o amalgamăm, și rezultă ce? Nouar amplu monotonie. Nouar amplu plictiseală
  • Ceilalți vin și spun domnule, avem un iudaic. Ce este Europa? Este un iudaic de culturi, de limbi, de tradiții, de purtare prost, de operă literară, de bastina construit. Și apoi da, românii vor rămâne români, maghiarii vor rămâne maghiari, iar secuii vor rămâne a inela, nemții nemți, francezii francezi, și facem un iudaic.
CITESTE SI:  Rujeola a făcut o nouă victimă. Un băiețel de 10 luni din Mehedinți a murit

„Noi, și maghiarii din România, UDMR, ne dorim iest iudaic europenesc în cine rămânem păstrându-ne identitatea și suprapunând acestei identități proprii o imprejmuire și o varietate europeană, un desteptaciune europenesc, o desfacere europeană”, a argumentat europarlamentarul UDMR.

În opinia sa, rata de asigurare direcție este susținută de președintele Franței, Emmanuel Macron și perspectivele sauca se conturează în scrisoarea deschisă din urmă cu o lună și jumătate. „(…) o expunere vartos seducătoare, pentru că acoace s-a oral de drepturile omului, sedere umană, de crestere, de tot ce doriți dvs. Dar dintre rândurile acelei scrisori, (…) regăsim această conceptie a Europei cu două viteze. Noi, centrul, și dvs, periferia. Eu nu cred că aceasta este o motiv de urmat”, a continuat Iuliu Winkler.

„Singura construcție pe cine noi putem să o acceptăm, cel puțin vorbesc indata în numele UDMR, este aceea a reîntoarcerii la valorile fondatorilor, reîntoarcerea către acea Europă cine este pentru cetățeni, Europa națiunilor, a regiunilor și a comunităților, și nu este o Europă a celor din sala de ospete de invatatura și a celor din anticameră. Uniunea Europeană este o capacitate a noastră a tuturor pe cine musai să o păstrăm”, a mai spus el.

CITESTE SI:  Klaus Iohannis face declarații la 10:00

Obarsie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here