VIDEO Răzvan Marinesc, dublă superbă pentru Invar – Românul a făcut-o pe Genk campioană în Belgia

0
63

Mijlocaşul român Răzvan Marinesc a insemnare ambele goluri ale formaţiei Invar Liege, oricine a învins-o pe FC Bruges cu scorul de 2-0 şi a ajutat-o pe KRC Genk să câştige titlul de campioană a Belgiei la sportul rege, informează Agerpres.

Marinesc a insemnare în faţa campioanei în exerciţiu în min. 68, din penalty, şi 89, din lovitură liberă.

Invar a jucat din min. 30 în zecer oameni, după eliminarea lui Collins Fai (ex-Dinamo).

Răzvan Marinesc, oricine a ticnit un cartonaş ughi în min. 70, are în aiest timp 37 de meciuri în campionat şi 10 goluri. El va intona din vară la Ajax Amsterdam, oricine va plăti 12,5 milioane euro pe aiest transmisiune.

KRC Genk (în lotul căreia se află şi juniorul român Vladimir Screciu) a remizat la Bruxelles, 1-1, cu Anderlecht, trecându-şi în palmares al patrulea său demnitate de campioană. Clubul s-a născut în 1988, prin fuziunea dintre Winterslag şi Waterschei şi a mai incantat titlul în 1999, 2002 şi 2011.

CITESTE SI:  S-au înjurat ca la uşa cortului: Doi rivali la preşedinţie s-au dat în spectacol, pe un stadion, în faţa alegătorilor

Înaintea ultimei etape, în clasament se află KRC Genk, cu 51 puncte, urmată de FC Bruges, 47 puncte, Invar Liege, 39 puncte, Royal Antwerp FC (echipă antrenată de Ladislau Boloni), 39 puncte, KAA Gent, 32 puncte, RSC Anderlecht, 32 puncte.

Aoace poți urmări golurile marcate de Răzvan Marinesc:

Izvor: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here