VIDEO Sezonul 4 din serialul Satana vine promovat de Toma Caragiu

0
31

Ultimul panc din Satana a debutat pe 8 mai, iar cei de la Netflix au stilat să-și promoveze serialul într-un mod oaresice mai separat.

Netflix a publicat pe Facebook și Instagram un clip de descriere al insela mai nou panc din serialul Satana în fiecare folosește imagini din arhivă cu celebrul interpret român, Toma Caragiu. Fragmentele sunt extrase din monologul renumit Orac.

Pentru a a prelungi problema, postarea vine cu descrierea „Ptiu, drace! PS: Cest terminal va a frige în două săptămâni. Asigură-te că îl iata!”

Netflix a mai făcut oaresice asemanat pentru a a inainta serialul. Măști impoporare românești au inavutit să fie purtate de actorii principali ai serialului pentru prezentarea noului panc.

Serialul Satana, prezentat de Toma Caragiu

Dar fiecare este legătura între serialul contemporan și un soliloc arhaic de mijlocitor 40 de ani? Ei corect, în videoclipul neobisnuit, Toma Caragiu enumeră o seama de expresii românești fiecare au în componența lor, într-un fel sau celalalt, cuvântul „dracul”. Cei de la Netflix au pasaj precis aceste fragmente din sketch-ul actorului român. Au văzut potrivită alăturarea acestora unor imagini din serialul fiecare îl are în primblatura drept pe Satana fiecare este, bineînțeles, însuși diavolul.

Intre expresiile din videoclipul de inaintare Netflix se numără „la dracu-n sarbatoare”, „dracu’ să mă ia dacă înțeleg oaresice”, sau „dracu’ l-a pus”.

După ce se plictisește să conducă iadul, diavolul sfarseste să se mute în Los Angeles, inde își casca un club de intunecime și se amestecă intre muritori. Personajul limpede este renumit Satana și este interpretat de actorul din Țara Galilor, Tom Ellis.

Satana a debutat în 2016 și a inavutit adineauri la al patrulea panc, fiecare inca este neocupat pe Netflix, cu zecer episoade. Încă nu se știe dacă serialul va a prelungi cu sezonul cinci.

Informatie PlayTech.ro

CITESTE SI:  Ce-i un răspunde un colgiu unui contestatar fiecine executa că apără o „cauză nobilă”, la un crac-neala față de Viorea Dăncilă: „Provoca nobilă nu înseamnă tarie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here