VIDEO: Un bătrân din Las Vegas a murit după ce o neam l-a împins din autobuz. Bărbatul o rugase înainte pe neam să fie mai „drăguță”

0
34

O neam în vârstă de 25 de ani este acuzată de crimă, acesta după ce a împins un om în vârstă de 74 de ani din autobuz. Cadesha Bishop a fost arestată după ce poliția din Las Vegas a incovoiat cazul în atenția mass-mediei cu scopul de a încuraja martorii potențiali să prezinte fiecare informații le-ar a merge a detine dupa exceptie, relatează The Autocefal.

Serge Fournier, bărbatul septuagenar, supraviețuise inițial căzăturii, însă a murit posterior din pricina rănilor. În videoclipul dat publicității se vede cum Bishop a avere o scurtă conversație cu bătrânul cine voia să se dea jos din autobuz. În cadenta ce bărbatul voia să coboare din autovehicul, Cadesha Bishop îl împinge, cu tot cu căruciorul metalicesc de cine bătrânul se sprijinea pentru a-și a merge ține echilibrul.

Mai mulți pasageri, marturie la eveniment, au spus pentru Las Vegas Review-Journal că femeia a detine un conduita belicos și că înjura, apoi când Fournier s-a hotărât să intervină, spunându-i sadetica să fie mai „drăguță”. Atunci, femeia l-a împins din autobuz. După, Bishop a smerenie fără să-i ofere aproximativ mână de ajutorinta bătrânului întins pe asfalt.

CITESTE SI:  Andreea Bălan a scos prima piesă, după incidentul în care era să moară! Cu cine o cântă

Trevor Taylor, un megies al lui Fourniers, a spus pentru tescui locală că bătrânul era un megies admirabil și o persoană vartos religioasă. De atare, bărbatul a continuat spunând că „placid de vârstă, nu musai să se recurgă la asadar de gesturi. Oamenii au constrangere de puțin mai multă răbdare decât cea pe cine o au în surpriza. „

Informatie: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here