VIDEO Viral SUA: Un video cu Nancy Pelosi a fost editat astfel încât președinta Camerei Reprezentanților să pară beată – International

0
15

Un video editat, înfățișând-o pe Nancy Pelosi, președintele democrat al Camerei Reprezentanților, bâlbâindu-se, a fost distribuit vineri de milioane de ori pe social media, într-un moment în care confruntările dintre democrată și președintele Donald Trump au trecut la un nou nivel, relatează AFP.

Potrivit unei analize a jurnaliștilor de la AFP, video-ul în care Nancy Pelosi pare să se exprime cu dificultate a fost încetinit la aproximativ 75% din viteza sa normală, ceea ce face ca democrata să pară că are un discurs neclar.

O versiune a acestului video manipulat postat pe Facebook de site-ul conservator Politics WatchDog a strâns peste 2,3 milioane de vizualizări și a circulat la scară largă pe YouTube și Twitter. În comentariile lor, utilizatorii de internet au descris-o pe Pelosi ca fiind ”beată”, sugerând că aceasta a luat medicamente sau a avut un accident vascular.

Clipul slow motion cu Nancy Pelosi, considerată de multe ori de bestia neagră de către republicani, a fost distribuit pe Twitter și de avocatul președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, care apoi a șters tweetul.

CITESTE SI:  Imagini unice. Episcopul din Slatina, primit cu… covor de petale de trandafiri la Slătioara. Sătenii au adunat florile din curți și le-au împrăștiat pe stradă

Acesta a fost publicat într-un moment de ”război deschis” între democrată și Donald Trump, care a numit-o ”Nancy nebuna”, iar Pelosy a spus că Trump ”și-a pierdut capul”.

Pelosi, la rândul ei, a pus sub semnul întrebării echilibrul mental al președintelui american îndemnându-i familia să intervină pentru ”binele țării”.Sursa: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here