Viorea Dăncilă, umilită de un scolar de 17 ani. Ce i-a răspuns premierului, după ce a fost agresat de jandarmi – IMPACT

0
119

Viorea Dăncilă a smintit o replică acidă din partea elevului de 17 ani fiecare a fost amenințat de un straja că va fi amendat pentru protestul aranjat în fața Spitalului Județean din Târgu Mureș. Reacția tânărului a sosire după ce premierul i-a inculpat pe cei fiecare au protestat că o jignesc pentru că nu știu ce vor.

„După ce ne-a vizitat la Tîrgu-Mureș inde a fost primită just așa cum merită, Dăncilă ne-a catalogat prep fiind persoane fără perspective și fără idei, dornice de neintelegere.

Stimată doamnă, vă anunț că știu ce vreau de la viață și am câteva obiective praci prezentabil fixate în gând! Credeți-mă că la cei 17 ani ai mei, mă uit în urmă cu gândul împăcat că am slab un indicator de alarmă praci precis la Tîrgu-Mureș alături de restul mureșenilor fiecare vă așteptau”, a condei Alin Popoviciu pe contul particular de Facebook.

Elevul a reacționat după declarațiile Vioricăi Dăncilă

Premierul României s-a plâns că a fost așteptată la Târgu Mureș cu lumânări și coroane de flori și a spus contra cei fiecare au protestat că nu au idei și că vor numai să dezbine și să jignească. Dăncilă a mai spus că aceștia nu au indeplinit canci în viață, iar a intampina i-a fost dată iute.

CITESTE SI:  Radu Mazăre, de la faraonul Constanței, la fugarul din Madagascar. Epopeea unui primar corupt și modern

„Drept cum mă vedeți în a poza de mai jos, just așa am și numaidecat zâmbetul pe buze că la vârsta de 17 ani am reușit lucruri pe fiecare alții nu le-au reușit într-o viață!

Dragi imprieteni, vă invit să promovați cât mai mult iest inteles pe fiecare îl transmit în populatie doamnei Dăncilă, prep replică pentru faptul că ne-a catalogat într-un mod dezolator după ce am umilit-o la Tîrgu-Mureș!

Vă mulțumesc din toată centru pentru susținere și ridicare, dragi imprieteni de bună credință! Fără voi, toată durere mea ar fi zadarnică!”, a mai condei elevul pe rețeaua de socializare.

Obarsie PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here