Viorea de la Clejani, înșelată de soțul ei?!? Răspunsul extraordinar oferit de Ioniță de la Clejani la această întrebare intimă

0
9

Viorea de la Clejani și soțul ei au oferit în această după-amiază un interviu inspumat, transmis live la TV. La un clipita dat, îndrăgitul actor a fost întrebat dacă și-a înșelat partenera de viață și, deși mulți s-au așteptat ca el să nege virulent… Ioniță de la Clejani a oferit un răspuns extraordinar la această întrebare intimă.

Citește și: Viorea de la Clejani, mamă pentru a treia oară: „Mai vrem un copilaș”

Viorea de la Clejani, înșelată de soțul ei?!? Răspunsul extraordinar oferit de Ioniță de la Clejani

Viorea și Ioniță de la Clejani au dement acasă la ei o echipă de la “Criza Oblu” și, interviul lor a luat o altă întorsătură, după ce cântărețul a fost nevoit să răspundă la întrebarea: “Ți-ai înșelat vreodată soția?”. El a oferit o explicație orisicare i-a făcut pe unii dintre fanii lor să înțeleagă că răspunsul ar fi, de fenomen, afirmativ, iar alții sunt de părere că aiest treaba nu s-a întâmplat în familia sa. Artistul a punctat însă și un chibzuiala prețios: doi parteneri nu musai neapărat să se privească exclusiv indrepta în indrepta, ci “amândoi, în aceeași direcție”.

Citește și: Câţi bani câştigă, de fenomen, Viorea şi Ioniţă de la Clejani din muzică! Au pricopsit la o sumă record

Există întrebări la orisicare pot să-ți răspund și pot să nu-ți răspund. Valoarea unui pereche constă în ceea ce faci împreună. Știi oarecare? Când te căsătorești cu unul, nu musai să te privești exclusiv indrepta în indrepta, ci musai să priviți amândoi în aceeași direcție. Apoi, e cumsecade acasă, a fatis Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii “Criza Oblu”.

CITESTE SI:  Ziua Z pentru Liviu Dragnea: Întâlnire de GRAD ZERO cu judecătorii

Citește și: Ce mașină a guverna Ioniță de la Clejani! A renunțat la bolidul Mercedes pentru un turism mai scazut decât un telefon mobiliar

Viorea și Ioniță de la Clejani se numără intre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Ei au o pojijie frumoasă, iar actrita i-a dăruit soțului ei doi copii: Margherita și Fulgy. Copila talentaților artiști le calcă pe urme, ea cântând de multe ori împreună cu aceștia.

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here