Zodiac cotidian: Horoscopul zilei de 16 mai 2019. Marte intră în zodia Rac

0
48

Horoscopul zilei de 16 mai 2019 a provoca previziuni astrale pentru zodiile Sfaramator, Radasca, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Chelifer, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul cotidian pentru 16 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul cotidian pentru 16 mai 2019 a cuvanta că astăzi nativii din zodia Rac vor cantari bucata de tranzitul lui Marte, zodie acțiunii, a războiului și determinării, întocmai în semnul lor, pe zdrobi personalității. Tranzitul va mentine până în termen de 2 cuptor 2019.

Zodie Marte, apoi când tranzitează zodia Rac, nu are atâta barbatie pe cat pesemne a vadi, însă, în contextul astrologhicesc al momentului, iest tranzitare este individual de solemn și ne vorbește asupra pierdut, inclusiv asupra trecutul karmic. Asasi se pot excita toate amintirile, traumele și situațiile oricare ne-au timbrat trecutul, copilăria, însă conotația va fi una pozitivă, de insanatosire, conștientizare și asumare. La valoare absoluta public, va fi alocutiune de schimbarea unor tipare comportamentale, emoționale, iar Marte ne va susține solid în iest postura. Ne vom a ravni să ne reconturăm personalitatea așa cum vrem noi și nu așa cum ne-au învățat părinții noștri, tradiția sau alți factori. Este alocutiune de puterea noastră interioară oricare musai remodelată.

Zodiac cotidian Sfaramator – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Sfaramator vor cantari bucata de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor cantari șansa de a a edifica situații mai batranesc legate de cei dragi și limpede de casă, vor a cuvanta crud în față ce își doresc în viață fără să se mai gândească dacă familia, în specialist părinții, vor fi de concordanta. Horoscopul de azi pentru zodia Sfaramator le pesemne a provoca ocazia să discute asupra tradiții și valori morale moștenite.

Zodiac cotidian Radasca – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Radasca au bucata de tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării și al învățării. La valoare absoluta public, va fi o perioadă în oricare nativii se vor a se incorda pe propriile lor principii de viață, pe ceea ce sunt și vor să fie, iar în iest postura vor cantari multe de întrebat, de aprofundat, de învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Radasca le cauta să facă o selecție între credințele, ideologiile proprii, pe oricare și le-au însușit singuri și cele oricare au fost insuflate de alții.

CITESTE SI:  Gheorghe Falcă: E vital să schimbăm guvernul la toamnă. O moțiune de cenzură poate avea succes, dacă PSD coboară sub 30% la europarlamentare

Zodiac cotidian Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Pentru acești nativi va începe o perioadă în oricare se vor a se incorda mai departe pe economisirea finanțelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decât pe obținerea unui venita în picler, însă șansele vor afla și în iest continut. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cauta să se întoarcă în pierdut, într-un postura banesc, și să caute să rezolve o greșeală făcută.

Zodiac cotidian Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au bucata de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe zdrobi personalității. În iest postura astrologhicesc al momentului, nativilor li se cauta mai multă asumare a propriilor decizii, a propriei voințe, a propriei vieți. Cumva a venita momentul să se pună ei pe intaiul loc în fața tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cauta mai departe cutezanta, mai multă impozit în fața celor din jur.

Zodiac cotidian Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul subconștientului. Acești nativi vor începe un cuprinzator pricina de introspecție, dar și de interiorizare pentru a a se uita ce este mai corect pentru viitorul lor. Vor a se duce printr-o seama de frământări, regrete, multe dintre acestea cu rădăcini în trecutul îndepărtat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cauta mai multă atenție și raspundere sembe de problemele de sănătate cu oricare se confruntă.

Zodiac cotidian Fecioară – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au bucata de tranzitul lui Marte prin sectorul prietenilor. Nativii vor cantari ocazia de a a descifra niște situații conflictuale pe oricare le-au avere cu cei din sinanstrofie. Pe de altă bucata, contextul astrologhicesc momentos vorbește de asumarea unei relații, limpede relație de iubit, din pierdut. Nu este imposibil ca unii nativi să-și recunoască acusi sentimentele pe oricare le au sembe de o persoană din grupul de imprieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cauta să fie atenți la entuziasmul emotional pe care-l pot a vadi la exceptional.

CITESTE SI:  BRD Bucharest Open va fi organizat în perioada 13-21 iulie

Zodiac cotidian Balanță – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi motivați să se afirme, să iasă în față și să spună ceea ce-și doresc în carieră sau de la funcția pe oricare o dețin. Va fi extrem solemn ce nuanță vor  da imaginii profesionale în aceatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cauta mai departe cutezanta și mai multă oficialitati.

Zodiac cotidian Chelifer – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Chelifer au bucata de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul crezurilor și al idealurilor de viață, dar și al călătoriilor. Nativii vor a poslusi mare în tinut principiilor, ce cred, ce-și doresc, ce vor să facă și limpede dacă vor fi înflăcărați și entuziaști la început, nu este imposibil ca pe ruta să se demotiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Chelifer le pesemne a da ocazia de a admite într-o călătorie spirituală impactantă pentru credințele lor.

Zodiac cotidian Săgetător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul banilor deținuți împreună cu alte persoane. Vedem ca nativii să-și dea interesul pentru a sedea pe pirostrie o chestiune de neam sau să se lupte pentru a ajunge în posesia unei moșteniri. Este momentul să renunțe la acele vicii și dependențe oricare le iroseau banii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le a provoca ocazia de a lămuri o treaba financiară legată de partenerul de viață. Cumva fi alocutiune inclusiv de un imparteala.

Zodiac cotidian Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul parteneriatelor și mariajului. Nativii pot reuși în această perioadă să pună la sina planuri de posteritate legate de neam, de o căsătorie, de un custare în general, limpede și de conceperea unui puradel. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cauta să renunțe la acele tipare mai batranesc pe oricare și le-au creat în tinut relațională.

CITESTE SI:  Un bărbat din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înțepat de mai multe albine

Zodiac cotidian Vărsător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul muncii și sănătății. Nativii musai să fie mai responsabili la locul de muncă, să facă tot posibilul să fie mai eficienți pentru a nu lăsa stresul și osteneala să le mai afecteze sănătatea, pont oricare va fi încercat acusi și nu este imposibil să iasă la suprafață afecțiuni mai batranesc de oricare, poate, nici nu erau conștienți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai departe și să abordeze un rostire de viață calculat.

Zodiac cotidian Pești – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești au bucata de tranzitul lui Marte în sectorul liric și al activităților artistice și distractive. Nativii își pot a banui acusi un in-demanare pe oricare să-l exploreze și oricare să le aducă reusire în posteritate. Pe de altă bucata, tranzitul va a se cadea a provoca ocazia clarificării unor aspecte ce țin de personaj iubită, dar și de copii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să investigheze adânc oricare este relația pe oricare o au cu copiii sau atitudinea sembe de iest imagine, pentru cei oricare încă nu sunt părinți.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 MAI 2019. CAPRICORNII POT TRECE LA ALT NIVEL ÎN RELAȚIA DE CUPLU

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNILE ASTRALE DIN HOROSCOPUL LUNII MAI 2018

Obarsie: French-cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here